Animal Crossing et genialt spil

animalcrossingMagnus fik Animal Crossing Let’s Go To The City i julegave. Vi spillede det for første gang her i aften. (Vi har haft travlt program her i juledagene). Det er et genialt spil. Vi har spillet det en del til DS Lite – så universet er velkendt. Vi har selvfølgeligt fået det første hus af Tom Nook – så vi skylder allerede 19.800 Bells. Dem skal vi nok få tjent hjem i en fart.

Jeg er en stor fan af Nintendo – og Animal Crossing er rigtigt godt eksempel på, at man kan lave spil universer der appelerer til børn (og voksne) uden nogen som helst voldelige elementer. Det er helt utroligt som man får lyst til at kikke ind i byen, hver eneste dag, for at se hvad der er sket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *