Et møjsommeligt stykke arbejde

Supercode æsken

Supercode æsken

Det tog et stykke tid at gennemgå de mange ZX Spectrum bånd i kassen. Desværre var der ingen der var MIA (Missing In Action) iforhold til World of Spectrum. Men der var en del, hvor jeg kan bidrage med enten coveret eller instruktionerne. Så har jeg lidt at sysle med de lange vinteraftener:-). Jeg faldt også over en speciel live version af Relax (Frankie goes to Hollywood). Kun udgivet iforbindelse med spillet “Frankie goes to Hollywood”.
SUPERCODE II

SUPERCODE II

Det mest spændende set fra et arkiveringssynspunkt er SUPERCODE II, hvor både coveret, instruktionerne, og båndet mangler i TZX format. Det bliver spændende at finde ud af, hvordan jeg får konverteret båndet til TZX formatet.

5 comments for “Et møjsommeligt stykke arbejde

 1. Michael Bruhn
  04/07/2009 at 11:20

  Det med Frankie er ikke helt korrekt. Live versionen af Relax har været udgivet på b-siden på en Welcome To The Pleasuredome Maxi med titlen Relax (International)

 2. Anders Thorbjørn
  05/07/2009 at 17:41

  Tjaa – jeg er ikke den store Frankie ekspert. Så bare at der står “Special live recording of Relax” på kasetten. Jeg husker det i øvrigt som et lidt mystisk spil jeg ikke fattede meget af.

 3. Michael Bruhn
  06/07/2009 at 17:50

  Ja, spillet var nok lidt mystiskt. Man skulle løse en mord gåde, og fuldføre en masse små spil i spillet. Det var bare det perfekte spil for en Frankie/Spectrum fan som mig :)

 4. Anders Thorbjørn
  07/07/2009 at 20:53

  Michael – hvis du er en ægte Frankie fan. Så har jeg faktisk et stk. original æske med Frankie Goes To Hollywood til ZX Spectrum du må få. Den er “Mint in Box” – manual og bånd er i super stand.

 5. Michael Bruhn
  08/07/2009 at 17:38

  Det kan jeg ikke sige nej til, hvis du virkelig gerne vil af med det :)

  Hvis du vil må du gerne vælge nogle af mine dobbelt spil i bytte, hvis der er noget du er interesseret i. Take a look:

  http://home20.inet.tele.dk/frankie/games.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *