ZX Data

Rolf Ask Clausen, fra ZX Data har på version 2 skrevet række spændende artikler om ZX Data, der var importør af Sinclair computere i Danmark. Rolf var nevø til Svend Garbarsch, der grundlage ZX Data. Svend er desværre død i en alder af 75 år. Stor kredit til ham for at bringe Spectum til Danmark.
Da vi bragte Sinclair til Danmark
En killerapplikation i sort plastik: ZX81
Succes i alle regnbuens farver: Spectrum
Dobbelt knock-out lukkede ZX-land
Det er spændende læsning. Bla. om hvordan det var at stå på stand i Bella Centret. Og om hvordan en ingeniør fra LEGO ikke gad at lave et interface til Spectum, da det krævede at han selv skulle læse manualer… Jeg må finde ud af hvem det var (jeg har selv arbejdet for LEGO i sin tid.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *