Category: ZX Spectrum

Overraskende Re-make

Re-makes af retro-spil er en klassisk disciplin. Normalt er det gamle spil på nye maskiner – men @Sokurah tog røven på mig med Dingo. Her er et nyt spil på en gammel maskine. Jeg sad en søndag morgen og bladrede…

Rimelig sej gammel skole demo!

Faldt lige over denne super seje ZX Spectrum 128K demo: Aah the tape loading era! Demoen udmærker sig ved at streame demoen fra kasettebånd – under loading vel og mærke. Dejligt at der stadig er die-hard speccy fans med masser af fritid!


Ved 0:48 begynder det at være lidt anderledes end normalt. Demoen kan hentes hos Ate Bit.

PS. Virker bedst på den ægte vare, men ZX Spin emulatoren kan godt køre den.

Foredrag om Sinclair og Commodore

Version 2 arrangerer foredrag om Sinclair og Commodore den 19. Marts 2009 på Ingeniørhøjskolen i Ballerup. Rolf Ask Clausen, tidligere ZX Data holder indlæg, derefter fortæller Poul-Henning Kamp lidt om Commodore 64 – der i den grad fejede ZX Spectrum…

Har Matthew Smith røget lidt for meget?

Faldt lige over dette herlige interview med Matthew Smith. Det er ret sjovt at se. Han er helt klart en legende. Der gik en overgang en masse rygter om hans forkærlighed for forskellige former for tobak. Se filmen og døm selv:


En ting er dog helt sikkert – Manic Miner er en absolut klassiker. Og en af grundene til at undertegnede begyndte at programmere.