Overraskende Re-make

Re-makes af retro-spil er en klassisk disciplin. Normalt er det gamle spil på nye maskiner – men @Sokurah tog røven på mig med Dingo. Her er et nyt spil på en gammel maskine.

Jeg sad en søndag morgen og bladrede lidt i det udemærkede magasin Retro Gamer – hvor øjenene lige pludseligt faldt på en to siders artikel om et nyt ZX Spectrum spil. Det var lavet i en sikker Ultimate stil (med et humoristisk touch). Stor var min overraskelse, da jeg så at det var Dingo, en konvertering af et af de få Arcade Spil som Tim og Chris Stamper lavede inden de stiftede Ultimate.

Et genialt titelvalg til remake på ZX Spectrum, da det er lidt som at finde et uudgivet Ultimate spil.

Gameplayet er simpelt, du styrer Big Ted rundt i en labyrint for at samle frugt i kamp med 4 irriterende Dingoer. Spillet kan sagtens konkurrere med de spil Ultimate selv udgav til ZX Spectrum i sin tid, og i betragtning af at det er @Sokurah’s første Spectrum spil, er det ret flot. Efter en mening et af de bedste Spectrum spil udkommet i 2011. (Og der er faktisk udkommet en hel del.)

Spillet kan hentes ovre på Tardis Remakes og det kan spilles på din yndlings ZX spectrum emulator. Og minsandten om det ikke også kan downloades gratis til iOS via App Store. (iOS udgaven lider desværre lidt under begrænset styring – noget som Tardis dog arbejder på:-)

1 comment for “Overraskende Re-make

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *