Nye bøger om ZX Spectrum (Og C64…)

I fredags dumpede en dejlig ny bog ind i postkassen:

Bogen har format og størrelse som en Spectrum.

Bogen har format og størrelse som en Spectrum.

The ZX Spectrum Book – 1982 to 199x, skrevet af Andrew Rollings. Hanne (min dejlige kone) drillede mig lidt med, at jeg bruger penge på den slags :-)

Selve bogen er velskrevet og holdt i en humoristisk tone. Den indeholder beskrivelser mere end 200 ZX spectrum spil, med fine screenshots, cover shots, loading screens etc. Den har et forord af Sinclair himself. Det er en god bog. Den er bestemt læseværdig (for en Speccy nørd).

Bogen kan bestilles på Hive books. Det er et lille forlag dedikeret til at skrive om retro gaming og computer historie. Der er også en god bog om C64 The Commodore 64 Book – 1982 to 199x. Endeligt er der et par bøger, der kan pre ordres: The 8-bit Book – 1981 to 199x samt Generation ZX: Miners, Moles and Midnight Battles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *