The making of Post-I.T Shooter – Ninja Style

Sjovt indblik i hvordan Petri Purhu udvikler en prototype af hans nye spil Post-I.T. Shooter:


Jeg skriver en af de nærmeste dage når jeg har prøvet spillet. Update: Jeg skrev aldrig om spillet. Det er der en grund til :-)

ninjaBonus info: Sangen Petri bruger i filmen er: The way of life og er skrevet at det svenske band Ninja Magic. Super svedig svensk metal! En selvfølge i den næste Guitar Hero!

3 comments for “The making of Post-I.T Shooter – Ninja Style

 1. 06/08/2009 at 16:26

  Hej Anders,
  Jeg kom lige forbi din blog her inde fra LinkedIn. Super sejt at se du stadig holder fast i de gamle spil :) I/Du har stadigvæk din DS kan jeg se, jeg ærgrer mig over at jeg solgte mine :( Kendte ikke Pocket Physics før end jeg læste det her, det skal jeg have prøvet! Pt. sidder jeg og leger med fluid physics, gad vide om man kan lave en particle engine til DS.. hmmm.. nå men håber det går godt nede på APC.

  Hilsen Claus (B&O mand).

 2. Anders Thorbjørn
  06/08/2009 at 20:19

  Ja – gamle spil er stadig et hit. Jeg er også blevet lidt interesseret i at følge med i Indie scenen, selv om jeg ikke er super aktiv for tiden. Den DS jeg i sin tid købte af dig er senere blevet til tre DS og en DSi. Der er nogle ret gode multiplayer spil. Jeg glæder mig til at se hvad en particle engine kan føre til!

 3. 11/08/2009 at 22:31

  Jeg går måske ikke helt tilbage til Spectrum dagene, men har faktisk fået Monkey Island “fever” igen, som så vidt jeg husker faktisk også var ude til Atari ST.
  Da DSi’en kom ud var jeg utrolig tæt på at købe én DS igen, men var nervøs for rådigheds tiden efter et evt. køb! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *