Fysikbaseret tegnespil til NDS

Pocket Physics - et lille domino eksperiment

Pocket Physics - et lille domino eksperiment

Et tegnespil baseret på fysik – det lyder lidt mærkeligt, men et af de bedste Homebrew programmer til NDS er Pocket Physics. Det er ikke et egentligt spil. Det er nok snarere en aktivitet. Det minder lidt om “The Incredible Machine” og spil hvor man skal bygge forskellige “Contraptions” (Findes der et godt ord på Dansk?) som man kan aktivere. Man kan lave alt fra biler til klassiske domino brikker og hele bygninger, der synker i grus ved den mindste påvirkning. Utroligt meget underholdning for ingen penge. Spillet har en simpel brugerflade, der læres i løbet af et par minutter.

Desværre er udviklingen gået lidt i stå, men alt i alt et godt lille spil. Tob har vidst travlt med andre projekter .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *