Crayon Physics Deluxe

Jeg skrev for et par dage siden om Pocket Physics. Det er klart inspireret af Crayon Physics, der vandt en “Grand Prize” ved IGF i 2008. Spillet er udviklet af Petri fra Kloonigames. Han er en ung og talentful gut, med en masse skæve og anderledes ideer. Spillet blev oprindeligt udviklet for at Petri kunne score en gratis billet til GDC. Han er fornyligt blevet færdig med Crayon Physics Deluxe.

En simpel løsning i Crayon Physics.

En simpel løsning i Crayon Physics.


Crayon Physics Deluxe går i al sin enkelthed ud på, at guide et æble hen til en stjerne. Der er en række forhindringer, der skal forceres – og man skal som spiller tegne objekter, der kan flytte æblet. Det sjove er, at man kan løse de enkelte baner på et utal af måder. Spillet har mere end 70 baner, der varierer i sværhedsgrad. Banerne er lagt ud på en række øer, lidt som i de tidlige Super Mario spil. Grafikken er faktisk ret flot og simpel i sit udtryk. Musikken skaber en god atmosfære mens man spiller. Noget af det er skabt af _ghost. Musikken i sig selv har haft indflydelse på selve udformningen af spillet. Spillet har en udemærket demo sektion – og slipper du 19.95 USD får du adgang til alle 70 baner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *