Make My Head Grow – Ouch!!

I afdelingen for seriøs headbanging finder vi Make My Head Grow. I al sin enkelthed går det ud på at vælte sin sure bror ud over kanten. Det eneste våben man har er at banke sit hoved ned i gulvet – og derefter ind i væggen. På den måde kan man være heldig og skubbe modstanderens kasse ud over banen.

Make My Head Grow - two player action

I like to smack my head down - tough it kinda hurts a little bit...

Det er et 2 player spil og da der var Nordic Game Jam 2009, scorede det de fleste priser. Grafikken er holdt i en simpel streg – og specielt outtro musikken er ret fed. Spillet er netop kommet i en online udgave – og det kan også downloades fra siden. Selv om det ser drabeligt ud, foregår det på et tilpas skørt niveau, så det går ikke over stregen… (OK – den var lidt søgt.) Det bliver spændende, at følge drengene fra Meanwhile Games. Jeg har på fornemmelsen, at de kan skabe noget stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *