Wardriving som spil til Nintendo DS

Incoming wifi spot

Wardive til NDS

Her til aften prøvede jeg, sammen med Magnus, et eksperimentelt homebrew spil til Nintendo DS: Wardive.
Det benytter signaler fra WIFI netværk til at generere fjender på skærmen. Fjenderne angriber et krystal midt på skærmen og deres størrelse og form er en kombination af netværkets navn og signalets styrke.

Spillet er lavet af kunst-gruppen and-or og er i øvrigt nomineret til hele tre priser på IGF Mobile 2009. De nævner selv, at spillet mest er et proof-of-concept, der er lavet for at vise potentialet af et sådant spil. Der gik da heller ikke længe, før vi brugte spillet til den klassiske disciplin: Wardriving. Tankevækkende hvor mange trådløse netværk, der findes i en flække som vores – mange af dem, har bare de default navne fra fabrikanterne…

Det er svært at gå og spille samtidigt

Det er svært at gå og spille samtidigt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *