Spil fra en anden verden

Level 5 der står bag ved den fremragende Professor Layton serie til Nintendo DS er gået sammen med Studio Ghibli om et nyt rpg spil: The Another World. Det er ikke meget der er sluppet ud om dette spil. Man spiller en dreng, der på en eller anden måde har forsaget sin mors død. Handlingen foregår i et parallel univers, hvor drengens kat er konge. Spillet udgives sammen med en magisk bog – og den samlede pakke ser ud til at give de fleste andre spil æsker seriøst baghjul.


Jeg kom på sporet af Studio Ghibli og Hayao Miyazaki, for noget tid siden da jeg pendlede til Struer. Turen var lang og en dag hørte jeg på P1 om en film der hed Min Nabo Totoro. Ghibli er et skatkammer af gode film: Det levende slot, Kiki den lille heks og Chihiro og Heksene. Bare for at nævne nogle stykker. I Danmark distribueres de af Camera Film. I 2009 er der hele 4 film at se frem til. Studio Ghibli – bliver ofte udråbt til Japans svar på Disney. Efter min mening er Studio Ghibli mucho meget sejere.
Se filmene sammen med dine børn!dust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *