Nintendo DS perfekt til ZX Spectrum emulering

Jeg foretrækker helt klart Nintendo DS lite, når jeg skal spille ZX Spectrum spil. DS Lite er lille og kompakt som ZX Spectrum var det – og så er opløsningen på skærmene 256 x 192 lige præcis den samme som Speccy’en. Det gør den perfekt til emulering.

Patrik Rak har fornyligt frigivet ZXDS 0.9.2 beta 1. Det er en rigtig god emulator, med en super kompatibilitet. Den har et lækkert menusystem, der gør emulatoren meget nem at anvende. Emulatoren har mange forskellige modes, 48k, 128K, Pentagon (Incl. TR-DOS) og understøtter alle de gængse filformater, TAP, Z80, TZX og SCL etc. Patrik er ret aktiv og jeg kan kun anbefale at donere et par Euro, hvis du kan li emulatoren. Hvis du har et Slot-1 kort der understøtter DLDI – skal du bare droppe ZXDS folderen på Slot-1 kortet og hente et par spil på WOS, så er du igang i løbet af no time.

Highway Encounter på Nintendo DS

Highway Encounter på Nintendo DS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *