Cave Story – genopdaget af yours truly i 2009…

Solidt gammelskole gameplay!

Solidt gammelskole gameplay!

Efter at jeg blev hooked på Knytt Stories – har jeg boltret mig i den myriade af gode og gratis indie spil der efterhånden findes. Cave Story (Doukutsu Monogatari) udkom i december 2004, og det holder 100% den dag i dag. Det er et 2D platform/adventure spil der bla. henter sin inspiration hos Metroid spillene.

Selve spillet er udviklet af Japanske Daisuke Amya (aka Pixel) og han har efter sigende brugt 5 år, på at pusle med grafikken, musikken og gameplayet indtil det var perfekt. Det har efter min mening været besværet værd. Gameplayet er lige præcist både fængende og svært.

Et godt sted at hente spillet er ovre på miraigamer.net der bl.a. har en god tribute side til Cave Story. Husk at downloade både den Japanske version og den engelske patch. Lidt spændende er det også at der er en WiiWare version af Cave Story på vej. Grafikken bliver en smule opdateret i den sammenhæng.

gammel + ny sprite

gammel + ny sprite

1 comment for “Cave Story – genopdaget af yours truly i 2009…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *