Knytt Stories ude i en ny udgave – stadig gratis

Knytt Stories er for nyligt kommet i version 1.2.1. Det er efter min mening, et af de bedste PC indie spil der findes. Det er et 2D platform spil. I hver verden er der en maskine, der suger livet ud af planeten. Den skal findes og stoppes. Der skal udforskes en hel del. Efterhånden som man udforsker verdenen, finder man nye ting. F.eks. en paraply, der gør at man kan svæve over kløfter, man ikke har kunne passere før.

Simpelt gameplay - høj herlighedsfaktor.

Simpelt gameplay - høj herligheds faktor.

Spillet er lavet af svenske Nifflas. De enkelte levels er meget enkle og ligefrem smukke. Musikken er med til at understrege atmosfæren, der nogle gange er helt meditativ. Jeg har spillet det en hel del sammen med Magnus. Det er et godt far søn spil. Jeg klarer de sværeste passager, selv om han efterhånden kan klare det meste selv. Hmm. De vokser sgu hurtigt de børn.

Selve spillet er lavet med Multimedia Fusion 2 der er et avanceret multimedia og spil udviklingsværktøj. Der er et stort community omkring Nifflas spil. Du kan finde en hel del baner ovre på Knytt Stories Level Archive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *